Deze mobiele hot tub is dé gadget voor dit najaar


Wanneer je je klaar maakt om te gaan kamperen, neem je meestal een aantal simpele dingen mee, zoals een slaapzak, koffie of een set batterijen. Dankzij het bedrijf The Original Nomad kun je nu ook een bubbelbad aan dat lijstje toevoegen. Het bedrijf ontwierp een opvouwbaar bad, dat gemakkelijk mee te nemen is.

De Nomad Collapsible Hot Tub is eenvoudig op te zetten en binnen 10 minuten is ie helemaal gevuld met water. Het team van Nomad raadt aan om een speciale waterpomp van Honda te gebruiken om het water te verwarmen. Helaas wordt deze pomp niet bij het bad geleverd en moet je hem er dus apart bijkopen.

Toch is het een uitkomst. Stel dat het zwembad op vakantie enorm druk is en je wilt liever een beetje privacy, dan biedt de Nomad plek voor jou en drie anderen. Je neemt ‘m daarna weer gemakkelijk mee in de bijbehorende tas van 40 bij 40 centimeter.

Al zin gekregen in dit warme bad? De Nomad Collapsible Hot Tub is hier te bestellen voor 410 euro. Het enige minpunt is de waterverwarmer, die duurder is dan het hele bad: namelijk 470 euro. Maar voor die prijs kan je wel overal in een heerlijk warm bad tot rust komen.

2 reacties

  1. Dat is wel een grote extra kost die motor. Er zijn veel, veel goedkopere opblaasbare hottubs te vinden die enkele honderden euros minder kosten dan deze. Enige nadeel is de mindere mobiliteit. Maar ik denk dat als je bereid bent dit pakket + een motor mee te sleuren, je wel wat extra plaats wilt incalculeren voor het grote prijsverschil.

    • @DILA: Eens op hun site gekeken, je betaalt dus omgerekend 415euro voor het bad en setup ervan. Als je het bad snel wilt vullen moet je nog eens 300euro betalen voor de motor. Wil je het bad ook kunnen opwarmen, betaal je nog eens 470euro voor een warmtepomp. Oohja, de 10PSI propaan regulator en propaan tanks zijn hier NIET inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *