Deze Nederlandse bioscoop gaat nachtvoorstellingen geven

Auteur: , Geen reacties
Deze Nederlandse bioscoop gaat nachtvoorstellingen geven

Kun je niet slapen? Ga je toch even naar de bioscoop.

Een griezelige horrorfilm kun je het best ’s nachts kijken. Of na het stappen je roes uitzitten in een bioscoopzaal. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom een nachtvoorstelling eigenlijk best leuk is om te bezoeken. Niet zo gek dat we hier in Nederland ook aan gaan. In diverse grote steden in de Verenigde Staten is de 24/7-cultuur immers meer dan normaal.

Bioscoopconcern Pathé neemt het voortouw en gaat bezoekers de mogelijkheid geven om midden in de nacht een filmpje te pakken. Het bedrijf begint het offensief in Rotterdam bij Pathé Schouwburgplein. De bioscoop zal dag en nacht geopend zijn. Het nachtprogramma bevat onder meer populaire films van dit moment (Aquaman, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald of Bohemian Rhapsody), maar ook toppers die eerder dit jaar in de bioscoop hebben gedraaid (Avengers Infinity War, Black Panther en Mission Impossible Fall Out in 3D). Het is een pilot en Pathé wil de Schouwburgplein gebruiken als experiment. Mocht er animo voor zijn, dan is de kans groot dat Pathé vaker ’s nachts gaat draaien.

De pilot is van 1 tot en met 5 januari. Het bioscoopconcern heeft naar eigen zeggen voor Rotterdam gekozen, omdat dit misschien wel de beste Nederlandse stad is met een 24/7-mentaliteit.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).