Deze NES Duck Hunt zapper is een Glock

Game over
Dit gaat Nintendo niet leuk vinden.

Een Glock is een mooi pistool dat licht is en lekker accuraat schiet. Zo ook de Duck Hunt zapper, lekker licht en je kunt er fijn virtuele eendjes mee neerschieten.

Breng je de twee samen dan krijg je een dodelijk wapen dat eruit ziet als een stuk kinderspeelgoed uit de jaren ’80. Nogal gevaarlijk dus. Maar ja, in de Verenigde Staten zijn ze zo in love met hun wapens dat dit soort dingen gewoon gebeurt. ‘Kijk ik heb een heel lollig pistool.’

Het internet zou het internet niet zijn als er niet meteen een forse discussie over het wapen zou zijn ontstaan. Voorstanders willen er meteen ook een hebben. Maar de tegenstanders wijzen erop dat dit gevaarlijk is voor mensen met speelgoedpistolen (die dus echt van speelgoed zijn gemaakt). Vorig jaar werd er in Amerika een jongetje met een klappertjespistool doodgeschoten, want de agent wist niet dat het speelgoed was. Met deze Glock breng je dus eigenlijk iedereen met een Nintendo Zapper in gevaar.

De reactie van de advocaten van Nintendo is nog niet bekend, maar een educated guess zegt dat ze dit niet leuk gaan vinden.

4 reacties

  1. “Met deze Glock breng je dus eigenlijk iedereen met een Nintendo Zapper in gevaar.”

    Zeker, want mensen die zo’n ding nog hebben lopen natuurlijk echt met een Nintendo Zapper over straat te zwaaien.. Overigens zijn beiden wel vrij gemakkelijk uit elkaar te houden hoor. Aan de Nintendo Zapper zit een dikke zwarte kabel van een metertje of 2/3.

    Ik vind het er cool uit zien in ieder geval.

  2. Als het aan mij zou liggen…

    Nieuwe wapenwet: ALLE wapens (echte dus, geen speelgoed) verplicht in Fluo Roze. Eens zien hoe “gangsta” je dan nog bent, en hoe goed je dat ding kan verstoppen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *