Deze Netflix-film heeft een record gebroken

Deze Netflix-film heeft een record gebroken
Wat een succes!

Netflix mag in zijn handjes klappen met de film ‘Murder Mystery‘. De titel is een weergaloos succes voor de Amerikaanse streamingdienst. Er is zelfs een record gebroken. Geen enkele andere Netflix-film wist zoveel unieke kijkers te trekken in de eerste drie beschikbare kijkersdagen.

In totaal keken meer dan 30 miljoen unieke accounts naar Murder Mystery in de eerste drie dagen. 30.869.863 unieke accounts om precies te zijn. Let wel, de film aanklikken registreert Netflix niet als een kijkbeurt. Een uniek account moet minstens 70 procent van de content gezien hebben om geregistreerd te worden als ‘bekeken’. De cijfers zijn dus behoorlijk accuraat. Van die 30 miljoen unieke accounts, waren er meer dan 13 miljoen afkomstig uit de Verenigde Staten en Canada. De overige 17 miljoen is van elders in de wereld.

De film, met in de hoofdrollen Jennifer Anniston en Adam Sandler, vertelt het verhaal van een stel die naar Europa gaan om hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Eenmaal gearriveerd krijgen ze de schuld van een moord die heeft plaatsgevonden. Aan het stel de taak om de echte dader of daders te ontmaskeren.

[gv data=”5YEVQDr2f3Q”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *