Deze Netflix Original serie stopt er na één seizoen al mee

Auteur: , Geen reacties
Netflix Original stopt ermee

Netflix kent geen genade voor deze psychologische thriller.

Je zou kunnen stellen dat deze week niet de beste week uit de geschiedenis van Netflix en friends is. Niet alleen hakt de exclusieve streamingdienst van Disney er waarschijnlijk flink in, ook zijn veel Original-series niet zeker van een vervolg, zo blijkt. Nieuwste in dit rijtje is de duistere thriller Gypsy, waar niet meer dan één seizoen voor gemaakt zal worden.

In Gypsy volgen we het verhaal van Naomi Watts als therapeute Jean Holloway, die intieme en ongeoorloofde relaties aangaat met personen van patiënten die zij onder haar hoede heeft. Door haar handelen vervaagt de grens tussen haar professionele carrière en haar persoonlijke fantasieën.

Al met al genoeg content om een succesvolle thriller mee te maken, zou je denken. De gematigde (kijkers-)recensies bewijzen echter het tegendeel. Hoewel de show als ‘redelijk goed’ werd bestempeld, speelde langdradigheid een negatieve rol in het eerste seizoen.

Vandaar dat de schrijvers 4 weken na het beginnen met schrijven voor seizoen 2 nu al hun koffers kunnen pakken. Gypsy is echter niet de eerste Netflix-serie die afgekapt is. In het recente verleden zijn namelijk Girlboss, Marco Polo, The Get Down, LilyHammer, Longmire en Hemlock Grove allemaal slachtoffer geworden van een gebrek aan populariteit.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).