Deze Netflix-serie gaat ermee stoppen

Auteur: , Geen reacties
Kimmy Schimdt

De Amerikaanse streamingdienst trekt de stekker eruit.

Na vier seizoenen The Unbreakable Kimmy Schmidt zit het erop. Het eerste gedeelte van het vierde seizoen verscheen onlangs op de streamingdienst en het tweede gedeelte zal eind januari 2019 verschijnen. Dat zijn tevens de allerlaatste afleveringen, want er zal geen nieuw seizoen komen van The Unbreakable Kimmy Schmidt.

De sitcom verscheen in 2015 op Netflix. Het was al reeds bekend dat de serie zou gaan stoppen, maar nu weten dus ook wanneer. Hoewel de tv-serie tot een einde is gekomen, zijn er gesprekken gaande voor een Kimmy Schmidt film, zo bericht Deadline. Producer Universal Television zou met Netflix in overleg zijn hierover.

Het einde van The Unbreakable Kimmy Schmidt is niet afgedwongen door Netflix. De makers vonden de tijd rijp om het verhaal af te ronden met vier seizoenen. Een film moet het uitzwaaien van de tv-serie definitief maken. Mocht dit daadwerkelijk gaan gebeuren, dan zal het einde van seizoen vier hoogstwaarschijnlijk vrij open zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).