Deze Netflix-serie krijgt een gloednieuw seizoen

Auteur: , Geen reacties
Deze Netflix-serie krijgt een gloednieuw seizoen

En dat is goed nieuws voor de fans!

TV-series komen en gaan. Netflix maakt geregeld de keuze te stoppen met een Original. De Amerikaanse streamingdienst is zelfs niet bang om de stekker te trekken uit goedlopende series, zoals eerder dit jaar met Santa Clarita Diet.

Wat dat betreft is het goed nieuws dat er een tweede seizoen gaat komen van Dead to Me, een donkere comedyserie te zien op Netflix. De serie, met in de hoofdrollen Christina Applegate en Linda Cardellini heeft volgens Deadline groen licht gekregen voor een nieuw seizoen.

In het eerste seizoen werd Jen (Applegate) gevolgd. Ze probeert de nooit opgeloste moord op haar man op te lossen. Daarin krijgt ze steun van Judy (Cardellini). Ze hebben gemeen dat ze beiden een verlies moeten verwerken.

Voor zover bekend keren de oorspronkelijke cast en crew terug voor dit tweede seizoen. Wanneer Dead to Me seizoen twee op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Op IMDb heeft Dead to Me een rating van 8.2. Check de trailer van het eerste seizoen hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).