The OA: deze nieuwe Netflix serie moet je kijken

Zeven jaar geleden raakte Prairie Johnson vermist
En al helemaal als je van Stranger Things geen genoeg kon krijgen…

Stel je eens voor: een blind meisje raakt vermist. Als ze zeven jaar later wordt gevonden, kan ze ineens weer zien. Ze herkent haar familieleden in eerste instantie niet, omdat ze hen nooit heeft gezien.

Dit is het begin van de nieuwe serie The OA, die doet denken aan Stranger Things. De serie werd al in maart bekend gemaakt, maar tot nu toe was er niet veel informatie over.

Ook nu is er niet veel meer bekend dan dat de serie komende vrijdag 16 december op Netflix zal verschijnen. Voor diegene die de serie, na het zien van de spannende trailer, in een keer wil kijken is er ook goed nieuws. Het hele eerste seizoen, bestaande uit acht 60 minuten durende afleveringen, zal in een keer op de streamingsdienst gezet worden.

[gv data=”DvHJtez2IlY”][/gv]

Hoe de vrouw weer kan zien en waar ze zeven jaar heen was, lijkt de centrale vraag in de serie te zijn. Interessant is dat de vrouw zelf ontkent vermist te zijn geweest. Het ziet er in ieder geval naar uit dat deze serie menig mensen kippenvel zal geven. Hopelijk wordt deze serie net zo’n hit als Stranger Things deze zomer.

Heb je nog geen Netflix abonnement? Het is een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *