Deze Netgear Arlo daagt Nest Cam uit

Auteur: , Geen reacties
Kom op dan, Nest

Deze veiligheidscamera heeft een gratis cloudgeheugen van een week.

Na de Nest Cam duiken er her der allerlei handige beveiligingscameraatjes op. Je kunt er je huis mee in de gaten houden en ze je laten waarschuwen als er iets beweegt in je woonkamer. Nu is het de beurt aan Netgear dat zijn nieuwe Arlo Q presenteert.

De camera van Nest (inderdaad ook bekend van de Nest thermostaat van Google) biedt alleen geen opslagruimte. Het is dus een beveiligingscamera die als het echt misgaat geen handige beelden voor Opsporing Verzocht oplevert. OK, het kan wel, maar dat kost geld.

Om een beetje op te vallen tussen de concurrenten heeft Netgear dus besloten om wel een cloudopslag mee te geven met de camera. En dan niet een lullig dagje, maar meteen een complete week van 1080p gefilmd beveiligingsbeeld. Wat de Arlo Q ook speciaal maakt is dat hij waterdicht is en tot zes maanden buiten kan hangen op een batterijlading. Dus niks geen kabels aanleggen, gewoon goed ophangen en dan kijken wie er je appels uit de boom aan het jatten is.

De week aan opslagruimte is om te rekenen in 1GB op de Netgear-cloud. Als dat niet genoeg is, bijvoorbeeld omdat je 10 camera’s hebt hangen, kun je voor $100 per jaar 10GB aan opslagruimte nemen. De camera zelf hebt je (als je Amerikaan bent) voor $220 thuis staan vanaf december. Later komt hij ook naar Europa, en wat dat dan moet gaan kosten is nog niet bekend.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).