Deze nieuwe features komen naar Pokémon GO

Pokémon GO krijgt binnenkort nieuwe Pokémon
De code van Pokémon GO is altijd een bron voor nieuwe informatie.

Een kijkje in de code van Pokémon GO kan een hoop onthullen. Zo ook de APK Mine die Slashgear uitvoerde. Hieruit bleek dat de tweede generatie Pokémon binnenkort letterlijk op de stoep kan verschijnen.

Nieuwe Pokémon
Het is bijna een jaar geleden dat Pokémon GO uitkwam. De immense hype die de game opwekte werd opgevolgd door een net zo immense daling aan spelers, slechts enkele maanden na de release. Of nieuwe Pokémon daar verandering aan kunnen brengen, is maar de vraag. Wel zullen Pokémon-puristen uitkijken naar het moment dat ze de volgende Pokémon kunnen vangen (spoiler altert).

Cyndaquil (vuur), Totodile (water) en Chikorita (gras) zullen binnenkort vangbaar zijn. De kanttekening is dat alleen Chikorita op dit moment volledig gerepresenteerd is in de code. De evoluties van Chikorita (Bayleef en Meganium) staan al in de code verwerkt, maar over de andere twee start-Pokémon is niet veel extra informatie te vinden.

Baby
Tevens wordt er een toevoeging gedaan aan het Buddy-systeem. Naast de drie bestaande stadia waarin Pokémon zich kunnen bevinden, is er nu het stadium ‘Baby’ toegevoegd. Als je een baby als Buddy aanwijst, houd je het in je armen!

Trading
Wat betreft het ruilen van de monstertjes – een belangrijk aspect in iedere Pokémon-game – is er niet veel veranderd in de code. Zo lijkt het er nog steeds op dat je Pokémon kunt ruilen, ze kunt aanbieden en kunt reageren op verzoeken.

Wanneer we aan de slag kunnen met nieuwe Pokémon of andere (langverwachte) features is nog niet bekend. Check tot die tijd welke gratis apps handig zijn bij het spelen van Pokémon GO.

UPDATE: HIER lees je alles over de nieuwe features!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *