‘Deze nieuwe kleur komt naar de iPhone 8’

iPhone
Uiteraard komt de nieuwe iPhone in verschillende samenstellingen op de markt.

Er zijn al een aantal dingen bekend over de iPhone 8, maar over varianten en kleuren is nog weinig gesproken. Benjamin Geskin weet echter interessante informatie te delen met de wereld. Volgens de Twitter-gebruiker, die vaker op de hoogte is van dergelijke nieuwtjes, komt de iPhone 8 in vier varianten op de markt. Drie kleuren worden van de iPhone 7 overgenomen en Apple zou één nieuwe kleur introduceren.

De Twitter-gebruiker zegt dat deze nieuwe kleur een spiegeleffect heeft. Hij demonstreert de tint op de foto hierboven van een iPhone 6s zodat je een idee krijgt. Welke kleuren van de iPhone 7 worden meegenomen is niet duidelijk. Het huidige vlaggenschip van Apple is verkrijgbaar in de kleuren gitzwart, zwart, zilver, goud, roségoud en rood. Met dit nieuws zou de Amerikaanse techgigant afscheid nemen van drie van deze tinten. Het is lastig te zeggen welke kleuren gaan sneuvelen. Met de komst van nieuwe zwarte tinten met de iPhone 7 nam Apple al eerder afscheid van de populaire kleur spacegrijs.

De iPhone 8 zal over twee maanden worden gepresenteerd. Het nieuwe vlaggenschip van Apple ligt dit najaar in de winkel. Lees hier 8 dingen die we weten over de iPhone 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *