Deze nieuwe OPPO-smartphone kan achterlijk snel opladen

Deze nieuwe OPPO-smartphone kan achterlijk snel opladen
Even opladen en weer een hele dag ertegenaan.

Snel, sneller, snelst. De techniek omtrent het opladen van lithium-ion batterijen gaat in een razendsnel tempo. Steeds meer high-end smartphones kunnen overweg met een snellader. De ene smartphone is sneller dan de ander. Zo kun je met de Huawei Mate 20 Pro tot 40W snelladen.

OPPO gaat nog een stapje verder. Het Chinese techbedrijf brengt dit najaar een nieuwe smartphone op de markt, de Reno Ace. De teaser campagne in aanloop naar de onthulling van dit nieuwe toestel is losgebarsten. Op Weibo, een social media platform in China, heeft OPPO bekendgemaakt dat de Reno Ace kan snelladen met een vermogen van 65W (!).

Dit zou kunnen beteken dat de OPPO Reno Ace wellicht in een kwartiertje al voor 90 procent is opgeladen. Dat is nu nog speculeren. Het is afwachten wat de exacte specificaties gaat zijn. De onthulling van de nieuwe Reno Ace is op 10 oktober. Dan komen we ook te weten wat OPPO precies van plan is met deze nieuwe smartphone. Zo kan op dit moment nog niet gezegd worden of de Reno Ace naar Nederland gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *