Deze nieuwe producten lanceert Apple in 2014

Apple producten 2014
Ook zo benieuwd wat Apple allemaal in petto heeft voor volgend jaar? We zetten alles even op een rijtje en verklappen ook nog even wat we in de laatste maanden van 2013 kunnen verwachten.

De afgelopen maanden hoorden we al veel geruchten en (halve) waarheden voorbij komen met betrekking tot toekomstige producten van het merk uit Cupertino. Voordat we het over 2014 gaan hebben staat er eerst nog een evenement in de planning voor 22 oktober aanstaande.

Op dit evenement zal Apple, eindelijk, de vernieuwde iPad en iPad Mini onthullen. Ook zullen de definitieve versies van OS X (Mavericks) en de Mac Pro getoond worden. Afgaande op de verhalen die de ronde doen zullen de iPad 5 en iPad Mini allebei voorzien worden van de nieuwe A7 processor en de inmiddels befaamde Touch ID vingerafdrukscanner krijgen.

Of de iPad Mini 2 ook een retinascherm krijgt is nog steeds een vraagteken. Als er op 22 oktober geen iPad Mini met retinascherm wordt gepresenteerd dan zal die naar verwachting in 2014 komen.

Wat komt er in 2014?
Volgend jaar gaat het jaar van de grotere beeldschermen worden voor Apple. Zowel de iPhone als iPad zullen leverbaar worden met grotere schermen en als klap op de vuurpijl zal volgend jaar (eindelijk) de lang besproken tv van Apple gelanceerd worden.

Op basis van bronnen bij onderdelenleveranciers heeft displaysearchblog.com uitgevogeld dat we in het tweede kwartaal van 2014 twee grotere iPhone’s kunnen verwachten. Eentje met een scherm van 4.7 inch en eentje met 5.7 inch. Wanneer we volgend jaar precies een iPad met 12.9 inch scherm kunnen verwachten is nog niet bekend.

De tweede helft van 2014 zal in het teken staan van de iTV/Apple TV die in kwartaal drie komt. Naar verwachting komt deze televisie er in de maten 55 inch en 65 inch. In het vierde kwartaal van 2014 zal Apple naar verwachting de iWatch lanceren met een flexibel AMOLED scherm.

Tot slot zal er volgend jaar ook nog een nieuwe 12 inch MacBook Air gelanceerd worden die weinig stroom verbruikt.

3 reacties

  1. Jeej, ben benieuwd naar deze nieuwe speeltjes! 😀 iPad 5 gaat hem worden voor mij, (heb nu de iPad 3).

    Grotere schermen is niks voor mij. 4 inch is perfect en kan met mijn duim overal bij op het scherm (zoals Steve Jobs het bedoeld heeft)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *