Deze nieuwe TV moet een bioscoop overbodig maken

Deze nieuwe TV moet een bioscoop overbodig maken
Op de lange termijn kan je het nog geld schelen ook. Moet je wel nooit meer naar de bioscoop gaan voor de rest van je leven.

Het regent televisies op dit moment, want CES in Las Vegas is aan de gang. Als techbedrijf moet je wel met iets bijzonders komen om echt iets nieuws in handen te hebben. Wat dat betreft weet Panasonic de aandacht te trekken, want het technologiebedrijf komt met een televisie die de bioscoop overbodig moet maken.

Het nieuwe vlaggenschip van Panasonic heet GZ2000, een 4k OLED TV. De televisie is qua kleuren er speciaal op afgestemd om Hollywood-films zo mooi mogelijk weer te geven. Een extern geluidssysteem aansluiten is volgens Panasonic niet nodig, want de ingebouwde speakers beschikken over Dolby Atmos. Verder beschikt het apparaat over Dolby Vision en HDR10+. Niet alleen televisie of films kijken is een feestje op dit scherm, maar ook het bekijken van vakantiefoto’s zal zo een ware beleving worden.

De GZ2000 biedt zowel ondersteuning voor Alexa als voor Google Assistent. Natuurlijk gaat het hier om een smart tv en Panasonic rust het vlaggenschip dan ook uit met My Home Screen 4.0, dat geheel naar eigen smaak kan worden aangepast. Wat de OLED TV moet gaan kosten is niet bekendgemaakt, maar reken op een prijskaartje in de duizenden euro’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *