Deze OnePlus-app is er nu ook op je Huawei of Samsung

Deze OnePlus-app nu ook op je Huawei of Samsung te gebruiken
De app is niet langer exclusief voor OxygenOS.

OxygenOS, de skin van OnePlus die ze over Android gebruiken, heeft een aantal unieke apps die alleen op toestellen van OnePlus te gebruiken zijn. Soms komt het voor dat het techbedrijf een exclusieve app ook uitbrengt voor andere Android-toestellen.

Dat doet OnePlus nu met de app Zen Mode. De app was met de lancering van de OnePlus 7-reeks exclusief op OxyGenOS te gebruiken. Nu is Zen Mode te vinden in de Google Play Store. De app stimuleert het niet-gebruiken van een smartphone voor een korte periode. Eenmaal ingeschakeld is alleen het noodnummer te gebruiken. Je kunt dus niet gestoord worden. De app op je smartphone blokkeert alle andere toepassingen voor 20 minuten.

Het is een handige app voor echte verslaafden, want er is geen ontkomen aan als de Zen Mode eenmaal ingeschakeld is. Je zult echt 20 minuten geduld moeten hebben om vervolgens het toestel weer te gebruiken. De app in de Play Store is iets uitgebreider. Zo kun je instellen of je 20, 30, 40 of 60 minuten niet gestoord wil worden.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *