Deze oordopjes laten alleen het juiste geluid door

Auteur: , Geen reacties
Dubs-oortjes

Wat veel mensen tegenhoudt om tijdens een concert of evenement oordoppen in te doen, is het feit dat je minder van de muziek hoort waar je in feite voor betaald hebt. De Dubs Acoustic Filters maken dit probleem verleden tijd.

De Dubs zijn dan ook eerder filters dan daadwerkelijke oordoppen. Ze zorgen dat het volume lager wordt, zonder de kwaliteit van het geluid te verminderen. Mensen die hun oren regelmatig blootstellen aan hard geluid, kunnen deze oordopjes dus goed overwegen.

17-delig
De zogenaamde 17-delige Dynamic Attenuation filter kan het geluid tot 12 decibel verminderen, zonder je oren dus af te sluiten. De Dubs kosten 25 dollar, een goede deal als je het ons vraagt, aangezien je ze keer op keer kunt gebruiken. Voorlopig zijn ze alleen in Amerika te verkrijgen, maar internationaal verzenden komt er volgens de website van de oordopjes snel aan. De vier kleuren en handige verpakking waarin ze te bestellen zijn, zorgen er bovendien voor dat je er niet voor paal bijloopt als je tijdens een concert iets in je oren doet.

Dubs-oorfilterEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).