Deze OPPO-krachtpatser is wel te betalen

OPPO lanceert een goedkopere smartphone zonder extreem op specs in te leveren.

Wat mag een smartphone tegenwoordig kosten? 500, 700 of 1.000 euro? Tegenwoordig kun je shoppen in elke prijscategorie. Kijk je puur naar de specificaties dan hoef je echt geen 1.000 euro uit te geven aan een smartphone. Het is gewoon een kwestie van filteren op wat je echt nodig hebt.

Zo lanceert OPPO vandaag de A91 in Nederland. Een mid-range smartphone die niet eens zulke mid-range specificaties heeft. Zo is er weinig mis met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Daarnaast is het toestel slechts 7,9 mm breed en komt het toestel met een in-display vingerafdrukscanner.

Ook de camera lijkt prima in orde. De A91 heeft vier camera’s, waaronder een 48 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoeklens, een 2 MP monolens en 2 MP portretlens. Wat je niet hoeft te verwachten op een smartphone als deze is optische beeldstabilisatie. Wel heeft de OPPO A91 Electronic Image Stabilization (EIS).

OPPO lanceert de nieuwe A91 in de kleuren Lightening Black en Blazing Blue. Vanaf vandaag is de smartphone verkrijgbaar. De eerste leveringen vinden op vrijdag plaats. De smartphone kost 299 euro en is onder andere verkrijgbaar via T-Mobile, Tele2, MediaMarkt en Coolblue .

5 reacties

        • @toyotafortuner: anno 2020 moet een nieuw toestel dat je koopt gewoon de laatste Android versie hebben. Op die manier heb je altijd wat meer respijt mocht je qua updates in de steek gelaten worden.
          Maar zeker een goed punt, het is maar dat mensen het weten voor ze hun aankoop evt doen.

          Ander mooi punt, Een hoop van die top end toestellen hebben hier in NL opeens geen dual sim meer !
          Staan op vele sites fout vermeld omdat ze in Azie de 865 voorzien van een E-sim en reguliere sim zodat ze pseudo Dualsim zijn en dat wordt dan overgenomen in de specs hier.
          Hier in NL is die E-sim niet geactiveerd en sta je te kijken met 1 sim tray ! Waardeloos en een flinke tegenvaller als je 1000-1200 euro voor zo’n chinees uitgeeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *