Deze PC case lijkt op een Mac Pro

Wil je op een Mac lijken voor minder geld? Het kan met de Dune Case.

De Mac Pro is een duur speeltje, maar hij is krachtig en (misschien) prachtig. In ieder geval is het weer eens wat anders dan het standaard torentje onder je bureau. Maar goed, je hebt er niets aan als je niet op Mac OSX wilt werken.

De makers van de Kickstarter Dune Case vonden dat ook en ze hebben dus een ronde doos bedacht waar je je eigen PC in kunt inbouwen. Het is letterlijk een ronde doos, want hij heeft ook niet de belangrijkste functie van de ronde Mac, de unified thermal core, die ervoor zorgt dat de warmte op een handige manier weg kan.

Het ding is ook flink groter dan de Mac Pro, maar ook een stuk goedkoper. Voor $139 kun je er eentje bestellen op Kickstarter en dan is het hopen dat Apple het project niet snel komt stilleggen met een megaclaim.

3 reacties

  1. Vanmorgen even door de reacties zitten scrollen op Kickstarter. Klinkt allemaal een beetje te ambitieus, lijkt me weer een Kickstarter project wat het niet gaat halen.

    Even lezen hoe de starters de vragen omtrent de Mac Pro ontwijken is ook wel grappig trouwens, er is duidelijk te lezen dat ze het daar van afkijken maar ze ontkennen glashard 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *