Deze Pokébal is een controller voor Pokémon Go

Auteur: , 2 Reacties
Pokebal

De Pokémon Go Plus-wearable laat nog even op zich wachten, maar ondertussen is er al iets beters uitgevonden.

Want deze Pokébal stelt je niet alleen in staat Pokéballen te gooien zonder te swipen. Nee: je kunt de bal zelf gooien en de game pikt dit op. Het werkt via bluetooth en een ingebouwde versnellingsmeter. De Trainer Ball, zoals het product officieel heet, zou dan wel weer sterk genoeg zijn om de klappen van het gooien op te vangen. Gooien is trouwens niet per se verplicht, je kunt ook een gooiende beweging maken. En alsof dat nog niet genoeg is kun je er ook nog je telefoon mee opladen. De bal is namelijk ook een powerbank. Handig in Pokemon Go.

Nadeel is wel dat het hier gaan om een Kickstarter, en probeer je crowdfund-project maar eens van de grond te hebben voordat de wearable uitkomt, iedereen de game zat is, of allebei. Momenteel is 2891 van de gevraagde 25.000 dollar opgehaald. Er is dus nog een lange weg te gaan.2 reacties

Heb iets teveel kickstarters fout zien gaan.. moet zeggen dat ik er niet meer zo in geloof. Projecten die wel hun doel halen gaan vaak achteraf dan alsnog mis door mismanagement of valse beloften. Of die moeten dan ineens toch meer geld hebben dan gedacht. Zal me niets verbazen als dit ‘gadget’ er nooit zal komen.
Hum, smijten met een batterij. Lang gaat die batterij niet meegaan denk ik. En op straat kan je al helemaal niet smijten met dit ding, voor je het weet ligt er iemand op de grond of word er iemand aangereden door een voertuig!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).