Deze Pokémon Go update verandert het spel

Kleur je straat met Pokémon Go!
Gelukkig op een goede manier.

Een enorme update voor Pokémon Go is in de maak en die update kan ervoor zorgen dat je het populaire spel voortaan anders moet gaan spelen. Wat nu nog een meestal een eenzaam avontuur is, kan veranderen in een spel waarbij samenwerken zeer belangrijk is. Dat meldt Slashgear op basis van informatie van een anonieme bron.

Inmiddels weten we allemaal dat er drie teams met verschillende kleuren voorkomen in Pokémon Go. Je mag uit team Valor (rood), Team Mystic (blauw) of Team Instinct (geel) kiezen als je level 5 bent in Pokémon Go. In principe is het de bedoeling om steeds zoveel mogelijk gyms te veroveren, maar in de toekomstige update komt er meer bij kijken.

In de update worden namelijk ook de lijnen van de straten rood, blauw of geel gekleurd als je een gym hebt veroverd. Zo wordt het dus ook makkelijk om te zien welk team het meest succesvolle team is van je wijk of stad.

Maar het kleuren van de straten is niet het enige wat kan veranderen. Ook kunnen er teammissies in het spel komen, waardoor samenwerken ineens heel belangrijk wordt.

Volgens Slashgear wordt er momenteel gewerkt aan de missies. Het zou in ieder geval geen slecht idee zijn. Ook kunnen deze missies later een ander doel hebben. Het zou ook kunnen zijn dat je een missie moet halen, voordat je een Legendarische Pokémon kunt bemachtigen.

Momenteel is het al een beetje belangrijk om samen te werken met andere teamleden; bijvoorbeeld als je alle gyms in je wijk wil veroveren.

Het is nog niet duidelijk wanneer deze nieuwe functies precies in Pokémon Go beschikbaar worden. Misschien zien we het terug in de drie grote updates die Pokémon Go dit jaar krijgt of komt er een speciaal team event.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *