Deze populaire kleurvariant komt niet naar de iPhone 8

iPhone 7
Ook is de iPhone 8 niet het enige model dat Apple binnenkort presenteert.

Waarschijnlijk moeten we nog een maand wachten totdat Apple eindelijk de iPhone presenteert. De verschillende concepten en gelekte afbeeldingen tonen dat het model van dit jaar qua design in ieder geval afwijkt van de standaard iPhone-look. Helaas lijkt dit wel ten koste te gaan van het meest kleurrijke model.

MacRumors plaatste namelijk een foto van Weibo op haar site, waarin alle drie de kleurvarianten van de iPhone 8 te zien zijn. In onderstaande afbeelding zien we de kleuren zwart, zilver en goud-achtig. Met een klein beetje fantasie heeft laatstgenoemde echter wel wat roségoud in zich.

De betrouwbare KGI analist Ming-Chi Kuo bevestigt dat de iPhone 8 slechts in drie kleuropties beschikbaar komt. Daarnaast meldde Kuo dat Apple de drie nieuwe iPhone-modellen tegelijkertijd in september presenteert. Het zou hier gaan om de iPhone 7s, iPhone 7s Plus en de iPhone 8.

Apple iPhone kleur

Hoewel het meeste nieuws gericht is op de iPhone 8 en het vernieuwende design van het apparaat, lijken er dus ook twee alternatieven bij te komen voor iPhone-liefhebbers die gehecht zijn aan het oude vertrouwde design. In hoeverre de berichtgeving klopt, weten we echter pas zeker over een maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *