Deze populaire Netflix-serie krijgt een spin-off

Deze populaire Netflix-serie krijgt een spin-off

Mocht je fan zijn van de Netflix-serie Bridgerton dan hebben we goed nieuws voor je, want de show krijgt een spin-off.

Spin-offs van een populaire televisieserie zijn niet ongebruikelijk. Laten we je enkele voorbeelden noemen. Breaking Bad kreeg een spin-off in Better Call Saul. The Walking Dead kent zelfs meerdere spin-offs en ook Game of Thrones krijgt een spin-off. Kortom, nieuwe series als afsplitsing van een bestaande serie of verhaallijn zijn helemaal hip. En dat brengt ons bij het nieuws van vandaag.

Bridgerton spin-off

De Netflix-serie Bridgerton krijgt een spin-off. De serie duikt dieper in op het verhaal van Queen Charlotte. Shonda Rimes, de uitvoerend producer van het eerste seizoen van Bridgerton, zal het verhaal schrijven voor de spin-off.

Fans van de show krijgen zo een stukje uitdieping. Het is altijd de vraag of de spin-off dezelfde kwaliteit kan leveren als het origineel. Bij Better Call Saul was dit bijvoorbeeld zeker het geval, maar er zijn ook spin-offs die niet in de buurt komen van het origineel. Wat dat betreft helpt het dat de producer van de Netflix-serie Bridgerton ook de verantwoording zal dragen voor de spin-off. Het is echter wel zo dat Rimes voor het eerst het script gaat schrijven, terwijl ze bij Bridgerton geen schrijvende functie had als producer. (via The Hollywood Reporter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *