Deze portvrije smartphone gaat 1.299 dollar kosten

Deze portvrije smartphone gaat 1.299 dollar kosten
Nu nog het plan van de grond zien te krijgen.

Eerder deze maand kon je hier lezen over de nieuwe smartphone van Meizu. De Chinese techfabrikant weet zich te onderscheiden door van de smartphone wel iets heel bijzonders te maken. De Zero, zoals het toestel heet, beschikt niet over knoppen of poorten. Het is een naadloos design wat de smartphone een fraai uiterlijk geeft.

Nu is bekend geworden dat Meizu via crowdfunding het project wil gaan realiseren. Geïnteresseerden kunnen via Indiegogo het toestel pre orderen voor een bedrag van 1.299 dollar. Daarmee mikt Meizu op de high-end markt. Voor hetzelfde bedrag heb je immers een nieuwe iPhone, of voor wat minder een high-end Huawei, Google of Samsung toestel.

Voor dat bedrag heb je wel iets bijzonders in handen. Uit de crowdfundingspagina valt op te maken dat er voorlopig slechts 100 exemplaren van de Zero gemaakt gaan worden. Meizu hoopt met dit project 100.000 dollar op te halen via Indiegogo. De teller staat momenteel op een opgehaalde 16.000 dollar. Meizu verwacht de Zero in april van dit jaar te leveren.

[gv data=”XqdhBsi77A4″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Voor die prijs ziet ie er heel goedkoop uit , zal geen toppertje worden
    Iedereen stond al op zijn achterste poten als de jack ingang verdween van de iphone’s , hier gaat alles er uit wat ik op zich geen probleem vind maar ziet er uit als een toestel van 150 €

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *