Deze reden tegen zonne-energie had je nog niet gehoord!

Auteur: , 2 Reacties
Deze zonnestofzuiger des doods komt er niet in

Amerikanen kunnen heel erg slimme dingen bedenken en ontwikkelen, maar tussen al die slimme mensen lopen ook een paar enorm achterlijke idioten rond.

Neem de inwoners van een dorp in North Carolina. Het is dan wel de staat waar het eerste vliegtuig ter wereld vloog, maar desondanks hebben ze de vooruitgang nog niet helemaal omarmd. In het dorpje Woodland willen de bewoners namelijk geen zonnefarm op een stuk land.

Niks mis mee natuurlijk, eigenlijk wil niemand een zonnefarm zien liggen op een stuk land. Op een stuk land wil je gewoon een paar koeien, een paard en een boom zien staan. Zeker in het landelijke North Carolina. Maar nee, dat is niet de reden voor de Woodlanders om tegen een plakkaat zonnepanelen te zijn. Onlangs waren er al drie andere zonnefarms goedgekeurd in de buurt van Woodland, maar de volgende gaat er dus niet komen.

We zullen het maar verklappen, de Woodlandse mensen zijn misschien een klein beetje bangig en ook achterlijk: ze zijn bang dat zonnepanelen de energie van de zon opzuigen. Lees het nog maar een keer: zonnepanelen zijn enorme zonnestofzuigers die alle zonneenrgie kapen. Volgens de inwoners van het dorp groeien er ook geen bomen en planten in de buurt van een zonnepaneel omdat er geen energie meer over is voor de fotosynthese in de blaadjes van de planten.

Je denkt dat wij dat verzinnen en het verhaaltje wat mooier hebben gemaakt? Echt niet, lees hier het verslag in het lokale nieuwspapier. Goed, dan laten we het klimaatprobleem verder maar aan Mark Zuckerberg over.2 reacties

jezus christus…. niet normaal toch dit?
@gwnbmw: What would Jezus do?

Burn mo’ oil!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).