Deze revolutionaire koffer gaat hard op Kickstarter

G-RO rood
De G-RO met zijn bijzondere wiel is terecht een doorslaggevend Kickstarter-succes.

Een geniaal design (hij heeft wel iets weg van een Beats-koptelefoon) en een ingenieus systeem waarmee de G-RO makkelijk over allerlei soorten terrein rolt zijn de grote pluspunten van deze revolutionaire koffer. Het is dan ook geen verrassing dat het doel van $125.000 werd behaald, maar dat het binnen minder dan zes uur gebeurde is zeker bijzonder (inmiddels is het driedubbele van het gevraagde bedrag in zicht). Uiteindelijk moet hij $500 gaan kosten – geen kattenpis voor een koffertje natuurlijk, maar hij lijkt zijn geld meer dan waard.

Zie hier de voordelen van de G-RO op een rijtje. Naast het wiel en het design valt op dat rekening is gehouden met de elektronische apparaten die reizigers tegenwoordig zoal met zich meesjouwen. USB-poorten, een sterke batterij, een GPS-tracker en een speciaal vak voor de laptop zijn aanwezig. Aan alles lijkt gedacht: zo heeft de koffer exact het maximale formaat van handbagage in het vliegtuig:

G-RO

In de comments wordt wel veel geklaagd over de verzendkosten, die in sommige gevallen hoger uitvallen dan de kosten van de koffer zelf. G-RO zegt te werken aan een oplossing. Wel iets om rekening mee te houden natuurlijk als je overweegt het project te steunen of er zelf een aan te schaffen. Oh, en Ricki Lake heeft er alvast twee gekocht.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *