Deze robot doet iets geweldigs

Auteur: , 1 Reactie
Met deze robot krijg je zoveel meer vrije tijd

Waar de meeste mensen toch al een hekel aan hebben...

Er worden steeds meer dingen ontworpen waardoor je leven iets makkelijker wordt. Zo vinden de Japanners een virtuele huisvrouw uit en maakt dit bed zichzelf op. Nu hoef je ook niet meer zelf je was op te vouwen en kreukvrij te maken; de FoldiMate doet dit voor jou.

Het is een robot die de was voor je kan vouwen. Daarbij maakt het niet uit of het nu een T-shirt is of een broek. De FoldiMate vouwt het op met extreme precisie. Je opgevouwde was wordt ook meteen kreukvrij gemaakt en voorzien van een lekker geurtje.

Het apparaat moet tussen de $700 en $850 gaan kosten, maar daarvoor heb je wel altijd iemand die zin heeft om op te vouwen.

Het enige wat je zelf moet doen, is het wasgoed ophangen aan knijpertjes. Je kan vijftien stuks wasgoed aan de knijpers hangen, die een soort lopende band vormen. Je kan tussentijds dus ook gewoon nog meer was eraan hangen.

Het wasgoed wordt dan de machine in getrokken en netjes opgevouwen. De opgevouwen was komt er dan aan de onderkant weer uit en hoeft alleen nog maar in de kast gelegd te worden.

Het hele opvouwproces duurt minder dan een minuut en hierdoor is het dus effectiever om de FoldiMate te laten vouwen. Ook kunnen kinderen makkelijk helpen door was aan de knijpertjes te hangen.

De FoldiMate is zo ontworpen dat het prima bovenop een droger of wasmachine past.1 reactie

Ow… hebbe hebbe hebbe!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).