Deze rugzak is een compleet kantoor [video]


De ontwerpers van de Lifepack hebben alle functies die je op een kantoor hebt in een rugzak geduwd.

Studenten, freelancers en eigenlijk alle anderen ook weten dat het meesleuren van je spullen behoorlijk lastig is. Of alles raakt beschadigd en anders zit alles door elkaar geschud in een rugzak. En dan is je batterij ook nog eens leeg, plus een laptoptas is te lelijk voor woorden.

Allemaal problemen dus. First world problems om precies te zijn. Maar ook die problemen kunnen opgelost worden en de mensen van Lifepack willen dat met de hulp van Kickstarter doen. Ze hebben een rugzak met van alles ingebouwd ontworpen die er tegelijkertijd nog best OK uitziet.

Uiteraard zitten er een heleboel vakjes in, maar ze hebben ook ‘geheime’ vakjes bedacht op heel erg handige plaatsen. Bijvoorbeeld in de hengsels, zodat je je rugzak niet af hoeft te doen om iets te kunnen pakken. Daarnaast zit er een battery pack in die onderweg ook wordt opgeladen met een zonnepaneeltje. Die powerbank doet ook nog eens dienst als een bluetooth speaker.

Om ervoor te zorgen dat je tas niet meteen gejat wordt als je een seconde niet oplet hebben de ontwerpers een slot ingebouwd. Je kunt er de tas mee aan iets vastmaken, maar je kan er ook voor zorgen dat hij niet meteen wordt opengemaakt. Extra is dat je het slot ook nog kunt gebruiken als flesopener.

[gv data=”C39gyxk8VdA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *