Deze schoenen kunnen pizza bestellen én je TV pauzeren

Auteur: , Geen reacties
Deze schoenen kunnen pizza bestellen én je TV pauzeren

Perfectie.

Blij slimme gadgets draait het vaak om je gezondheid. Je hartslag kunnen meten, of je stappen bijhouden. Nu is er eindelijk ook iets voor de gemiddelde pizza-liefhebbende mens die geen zin heeft om te sporten.

Pizza Hut introduceert de Pie Tops II. Opvolger van de eerder geïntroduceerde Pie Tops. De nieuwe sneakers hebben de features van het oude model gekregen en is op een aantal punten verbeterd. Je kunt, net als het oude model, pizza bestellen bij Pizza Hut met een knop op de schoen. De sneaker is verbonden met de Pizza Hut-app door middel van Bluetooth. De Pie Tops II kent ook een nieuw trucje. Een tweede knop kan je TV pauzeren. Als de bezorger voor je deur staat wil je immers niets missen van het tv-programma of de film. Volgens Fortune zijn de schoenen compatibel met ontvangers van Spectrum, DirecTV, Xfinity, Dish en Fios.

Voegt het iets toe aan je leven? Absoluut niet. Is het een geinige gimmick en maak je indruk op je vrienden? Zeker weten. Shoe Surgeon gaat 50 paar maken. Wat de schoenen moeten gaan kosten is niet bekend.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).