Deze screenprotector is een must voor je iPhone 6 Plus

Halo Back op de iPhone 6 Plus
Een idee op Kickstarter kan soms uitlopen op een megasucces. Zo ook voor deze screenprotector die meer dan 1000% aan investeringen ophaalde dan oorspronkelijk nodig was.

Haloband Inc. uit San Francisco had het idee om een smart-screenprotector te ontwikkelen en startte een project op Kickstarter met het oog op 20.000 dollar aan investeringen. Binnen no-time trok dit project de aandacht en momenteel staat de teller op een indrukwekkende 200.000 dollar. Wat maakt dat deze screenprotector zo’n succes is?

Een iPhone 6 Plus is groot, en Apple kwam met reachability als oplossing om de telefoon met 1 hand te blijven bedienen. Dikke stront. Want bijna niemand maakt gebruik van deze mogelijkheid en dus komt Haloband met de Halo Back. Deze screenprotector plak je over het scherm van de 6 Plus en maakt een onzichtbare ‘ga terug’ knop naast de home button. Een functie die Apple eigenlijk standaard al had moeten integreren.

Het project loopt dus voorspoedig en de eerste smart-screenprotectors gaan in augustus de deur uit. Voor zo’n 50 dollar kun je de Halo Back zelf bestellen. Een filmpje hoe dit product precies werkt bekijk je hieronder!

[gv data=”wQhKL2a1_Lk”][/gv]

Nog geen reacties

          • @bofkont: *kuch*fanboy*kuch*

            ik vind (<–mijn mening, en het gaat mij geen reet aan of iemand het er wel of niet mee eens is) dat apple kut producten maakt, apple gebruikers blind volgende schapen zijn en dat mensen een bedrijf niet zo op moeten hemelen alsof het een religie is.

            Er bestaan betere producten en producten die beter aansluiten bij andermans wensen. Stop crying and learn to live with it.

          • @MrSkyline: *kuch*fanboy*kuch* kan ik ook van android boys zeggen.
            Feit is gewoon dat Apple producten erg fijn werken en kwalitatief erg hoogstaand zijn.

            En nee ik ben geen uitgesproken apple fan, mijn volgende telefoon zal een android zijn denk ik, midrange toestellen rond de 300 euro is er volop keus. Apple is te duur dat is het enige nadeel wat ik kan bedenken.

          • @bofkont: “Feit is gewoon dat Apple producten erg fijn werken en kwalitatief erg hoogstaand zijn.”

            Wanneer gaan mensen nu eens snappen dat er een nog al groot verschil zit tussen “feit” en jouw mening. Het is geen feit, het is jouw mening. En dat is precies de kortzichtigheid waar apple fanboys last van hebben.

          • @bofkont: Geweldige onderbouwing! Maar ik ga me de moeite niet doen om je het tegendeel te bewijzen. Zeg overigens niet dat Apple op alle fronten slechter is, maar die korte tijd dat ze op bepaalde gebieden beter waren dan de concurrentie (bv. accu/scherm) liggen al ver achter ons.

            Gelukkig is het allemaal van een bepaald niveau waardoor je niet lang hoeft te zoeken, bij de concurrentie zie je daarentegen door de bomen het bos niet meer.

          • @kapiteinaudi: Een Ipad uit dat jaar zal het niet veel beter/slechter doen, zeker niet met die updates waar je niet omheen kan (hebben Nexus toestellen overigens ook last van). Meer een probleem van een gebruiker die zijn toestel ontgroeid is ;). Samsung apps er af knikkeren kan ook veel goeds doen, heeft bij mijn moeder haar smartphone goed geholpen!

            Moet zeggen, mijn Nexus 7 gen 1 tablet is sinds de laatste update van Google uit weer een stuk vlotter in gebruik geworden. Gebruik hem niet vaak maar voor die ene keer dat ik hem gebruik heb ik ook geen zin in wachten. Dat is dan weer een voordeel wat mijn 3,5 jaar oude HTC heeft, die krijgt de laatste updates niet en werkt dus nog lekker vlot!

  1. Ik heb geen Apple telefoon, ik heb ook geen moeite met Apple telefoons. Toch ben ik Android gebruiker.
    En ik moet eerlijk zeggen: ik heb bewust geen Apple gekozen, maar niet elke Android telefoon gaat over rozen.

    1 of 2 jaar geleden liep het jaarcontract van de Samsung S4 af, dus ik een nieuwe. Kon gewoon weer een Samsung nemen (S5), maar ik dacht: doe eens gek! Ik stapte over naar HTC, mijn kleine broertje had een HTC en het beviel hem erg.
    Dus, HTC M8 genomen, en na een maand of 2 al spijt. Leuke camera + geluid, dat wel, maar voor de rest is hij echt nergens goed in, en na 4 maanden werd ie al traag. Na 6 maanden werd hij na +/- 30 minuten gebruik ontiegelijk heet (ja, oké, ik had 5 minuten een spelletje gespeeld). Ik heb hem teruggezet op fabrieksinstellingen, dan doet ie het weer. Maar om nou een telefoon te hebben waarbij je alles kwijtraakt om hem normaal te kunnen gebruiken na een tijdje…

    Heb sinds 2 weken weer een Samsung (S6). Dat werkt tenminste.

  2. Ik denk dat de ontwikkelingen van mobiele smart phones nu erg snel gaat. Voordat je iets koopt voor je smart phone moet je nu wel erg sterk vooruit denken. Karel Koes Hiranjgarbh Missier Paragh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *