Deze ski-gebieden zie je zelden op social-media

Dit skigebied is niet populair maar wel erg leuk
Een aantal van de minst besproken bestemmingen op social media liggen op maar een paar uur rijden van de meest populaire reisbestemmingen in Europa.

Autoverhuurmerk Avis Nederland onthult de vakantiebestemmingen waar je deze winter de ‘selfie crowd’ ontwijkt. Ideaal als je plekken wilt ontdekken die zo mooi en innemend zijn dat je deze zelfs vergeet te Instagrammen. De top drie Avis Untrending locaties zijn: Cauterets in Frankrijk, Caminito del Ray (Ardales) in Spanje en Winchester in Groot-Brittannië. De Nederlandse stad Maastricht prijkt op nummer vier.

Met de top 10 Untrending bestemmingstips inspireert Avis reizigers om andere plekken te bezoeken dan alleen de populaire en veelgedeelde bestemmingen op social media. De Untrending lijst is gebaseerd op Avis reisdata en een ‘Untrending’ score, die het aantal hashtags op social media in relatie tot de gehele populatie meet.

Dez winterbestemmingen zijn niet populair op social media

Meer dan de helft (56%) van de Nederlanders, zo blijkt uit onderzoek, wil graag plekken verkennen, zonder van te voren precies te weten waar ze naar toe gaan op vakantie. De Avis Untrending winterlijst biedt daarbij inspiratie om locaties te verkennen die nog onontdekt zijn op social media. Je kunt bijvoorbeeld naar Londen gaan en in het historische Winchester eindigen, of via Venetië naar Asolo rijden.

Caminito del Rey

Massimo Marsili, Managing Director van Avis Budget Group Western Region zegt: “Avis wil reizigers inspireren om hun horizon te verbreden, een auto te huren en nieuwe plaatsen te ontdekken vlakbij hun gekozen bestemming. Met meer dan een vijfde van de respondenten uit ons onderzoek die toegeeft een onvervulde reisdroom te hebben, willen we hen aanmoedigen om de wereld te ontdekken en plaatsen te bezoeken die ze misschien eerder niet hebben overwogen.”

PS: Als je op reis gaat, maakt deze app je leven stukken relaxter.. Als je gaat skiën, denk dan eens aan dit apparaatje.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *