Deze ‘slimme’ badkamer is alleen voor de soepelste gentlemen

Smooth AF
Ja echt, die bestaat.

Steeds meer gadgets, huishoudelijke apparaten en andere toepassingen in het huis worden ‘slim’. Het sci-fi-concept van een slim huis waarbij alles in iedere kamer bediend kan worden door middel van je stem is bijna geen fictie meer te noemen. Een van de laatste kamers in het huis die nog nauwelijks sexy of modern te noemen valt, is de badkamer. Daar brengt Kohler echter verandering in, zo onthullen ze tijdens de CES 2019.

Als je al bijna 150 jaar toiletten maakt, dan ga je je op een gegeven moment een beetje vervelen. Althans, ik gok dat dat de reden was voor het Amerikaanse sanitairbedrijf om met een slimme badkamerlijn te komen. En ja, dan hebben we het over een WC met slimme assistent, sfeerverlichting en ga zo maar door.

Luister, niemand weet op dit moment nog of Kohler hier een parodie op de techwereld uitbrengt (met alle buzzwoorden en ’trendy’ concepten is het nauwelijks serieus te nemen), maar het is toch echt een product. Door middel van stembesturing (Alexa) kun je muziek opzetten, de sfeerverlichting veranderen en je billen verwarmen met een WC-bril-verwarmer voor de ultieme poep-ervaring.

Maar wacht, er is meer! Kohler brengt namelijk een serie aan slim sanitair uit voor een badkamer die zo uit een sci-fi-film zou kunnen komen. Een slimme spiegel geeft je ’s morgens de tijd, je kalender en het weerbericht, terwijl in de slimme douche je favoriete muziek door de speakers knalt. De temperatuur is uiteraard perfect en het slimme bad vult zichzelf terwijl jij in de woonkamer nog een supermodel staat te versieren.

Zoals een echte gentleman moet je echter wel wat geld in de buidel hebben om over een dergelijke installatie te bezitten. De badkamer kosten zijn namelijk aanzienlijk. Voor de 24-inch slimme spiegel betaal je al $1.249, de slimme douche kost je $3.000, het slimme bad kost $4.849 en de hoofdattractie, het Numi Intelligent Toilet, gaat voor $7.000 dollar over de toonbank. Alles erop en eraan (met grotere spiegel en de Numi in het mooiere zwart) kost het je onder de streep $18.473 dollar. Maar hey, met zo’n badkamer kun je iedere dame versieren of heb je in het ergste geval altijd wel mensen over de vloer die bij jou willen kakken.

[gv data=”xYsy9Yd5grs”][/gv]

Meer over WC’s lezen? God, dat ik die zin ooit nog op virtueel papier zou zetten… Hoe dan ook, in dit artikel lees je waarom je een speciale slimme WC slechts ééns per jaar hoeft schoon te maken. Hier check je alles over een slim urinoir en krijg je gelijk een masterclass penis-synoniemen. En mocht je dan heel ver van huis zijn maar toch nodig naar het toilet moeten, dan vind je met deze app altijd wel een plekkie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *