Deze slimme router lost verbindingsproblemen zelf op

Auteur: , Geen reacties
Deze slimme router lost verbindingsproblemen zelf op

Is de verbinding van je router niet optimaal, dan zit er vaak niets anders op dan de boel opnieuw op te starten. Dankzij de slimme router van Starry komt daar verandering in.

Starry, een Amerikaanse startup, komt namelijk met een router die zelf verbindingsproblemen kan oplossen. Het apparaat heeft een driehoekig design en is voorzien van een touchscreen. Hierop kunnen gebruikers alle verbonden apparaten zien. Wanneer er een probleem is met de verbinding van een van die apparaten geeft de router dat aan en probeert ‘ie het zelf op te lossen. Je hoeft deze router dus nooit meer opnieuw op te starten.

De router is voorzien van een sensor die bepaalt hoe dicht de gebruiker bij het apparaat in de buurt is. Hoe dichter bij je komt, des te meer informatie het scherm laat zien. Zo wordt elk verbonden apparaat als gekleurde cirkel getoond. Als je echt dichtbij komt laat de router ook het wachtwoord zien, zodat de gebruiker deze zelf niet hoeft te onthouden. Daarnaast is het voor ouders ook mogelijk om via het touchscreen het internetgebruik van kinderen in de gaten te houden. De router is vanaf maart beschikbaar en kost 349 dollar.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).