Deze slimme spiegel kun je daadwerkelijk kopen

Auteur: , Geen reacties
Spiegel

Geen fata morgana maar een echt product.

Het nadeel van innovatieve techproducten is het feit dat ze niet altijd het productiestadium weten te halen. Daarnaast kan het ontbreken aan geldschieters ook voor problemen zorgen waardoor diverse idee├źn via bijvoorbeeld een medium als Kickstarter of Indiegogo alsnog niet van de grond komen. Dat is bij HiMirror anders.

Deze slimme spiegel kun je namelijk gewoon bestellen. HiMirror analyseert je huid en geeft je vervolgens persoonlijk advies welke cosmetica producten je moet gebruiken. Hierdoor hoef je niet naar de Douglas of ICI Paris XL om vervolgens diverse producten uit te proberen om te kijken welke het beste is voor je huid.

De spiegel bestaat uit een 14-inch LCD scherm met daarboven een camera die de scan uitvoert. Door elke dag in de spiegel te kijken kan HiMirror je progressie volgen en een advies geven. Als vent loop je misschien niet warm voor het product, maar je vriendin is er wellicht dolgelukkig mee. De 2,5 kilogram wegende HiMirror is online te bestellen voor 189 dollar.

Foto via FacebookEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).