Deze smart-drinkfles weet wanneer je dorst hebt

HidrateMe
Als je moeite hebt met het bijhouden wanneer je moet drinken is er nu een handige oplossing. Deze drinkfles communiceert namelijk met jou!

HidrateMe is een Kickstarter-project verzonnen door 4 uitvinders. De fles communiceert met jou door middel van je smartphone. Je connect HidrateMe door middel van bluetooth aan je smartphone en via een app vul jij je persoonlijke gegevens in. Vragen als je lengte of gewicht komen langs en aan de hand daarvan berekent de fles wanneer jij moet drinken. De drinkfles geeft lichtsignalen af als je moet drinken en via een sensor heeft de fles door als je een slok genomen hebt. Ook meet de sensor de hoeveelheid water die je drinkt.

Het project hoopte 35.000 dollar op te halen maar zit inmiddels al op een ruime 300.000 dollar aan investeringen. voor 40 dollar heb jij je eigen fles, maar de eerste lading is al lang en breed uitverkocht. Een kijkje nemen op de Kickstarter-pagina doe je HIER. Een video bekijk je hieronder.

[gv data=”M6J2P6lmG44″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ofwel, een extra app die constant je locatie zal gebruiken voor hoogte en de hoeveelheid dat je beweegt, het weerbericht zal raadplegen voor temperatuur en vochtigheid, zodat je telefoon sneller leegraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *