Deze Smart-WC maak je één keer per jaar schoon

Toto Toilet
Handig voor hotels en mannen zonder vriendin!

Tijdens CES zien we behoorlijk wat maffe gadgets voorbij komen, maar deze zelfreinigende WC, de ‘Neorest’, konden we je niet onthouden. Niet alleen hoef jij hem niet schoon te maken, het toilet maakt jou schoon met warme lucht en warm water dat uit deze, eh, staaf komt ge, eh, spoten:

Smart WC

Voor een vorige versie van dit potje was je bijna tienduizend dollar kwijt, maar des ondanks zijn er 40 miljoen stuks verkocht. Fabrikant Toto zegt dat de nieuwe CES-versie nog in ontwikkeling is. Dat zal wel met die staaf te maken hebben dan.

Dat zelfreinigen, hoe doet de Neorest dat? Nou, met een combinatie van ontsmettingsmiddel en een speciaal glansmiddel. Zodra je doorspoelt wordt de binnenkant van de pot ondergespoten met water. Dankzij elektrolyse en een ultraviolette lamp verandert dat in een soort bleek dat gehakt maakt van alle bacteriën in de pot. Verder worden zuurstof-ionen gebruikt voor het verder afbreken van aangekoekte fecaliën.

Lang verhaal kort: een jaar lang de plee niet meer schoonmaken! Mieters. Lekker op je zelfreinigende pot zitten met je pisslippers en pooductive.

2 reacties

  1. Met uitzondering van het zelfreinigende element is de pot die je billen schoon maakt en droogt niet uniek en wordt al vrij veel toegepast vooral in Azië.

    Hoewel het om poep en plas gaat (lachen!) is dit een serieus interessante ontwikkeling. Zal veel in de zorg worden toegepast.

  2. Jep, die Toto dingen hebben ook brilverwarming (I kid you not). Je kunt ook instellen hoe hard de straal tegen je arie moet spuiten aan de hand van LED-lampjes. Wie voor het eerst op een luchthaven in Japan aankomt: ga naar de wc en een wereld gaat voor je open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *