Deze smartband is tevens een handset voor je telefoon

Auteur: , Geen reacties
Klatz-Smart-Bracelet

Dat smartwatches je laten bellen, wil nog niet zeggen dat dit er comfortabel uitziet. Deze smartband lost dit op door ook te dienen als uitklapbare handset.

De .Klatz Smart Bracelet is op de eerste plaats een relatief standaard wearable voor om je pols. Bekijk de tijd, je afspraken en binnenkomende berichten, en regel je muziek en breng je sportprestaties in kaart. Daarnaast is het echter ook een handset, die je open kunt klappen en zo tegen je oor aan kunt zetten.

Flinke batterij
Het display ziet er misschien wat grof uit, zeker als je dit vergelijkt met de Moto 360 of andere populaire smartwatches, maar de makers beloven wel een batterij van 6000 mAh, die tien dagen meegaat. Bovendien is de .Klatz ook relatief goedkoop.

Als je de crowdfundingcampagne op Indiegogo vroegtijdig steunt, kun je er eentje voor 99 dollar bestellen. De prijs voor normale donateurs komt op 139 dollar te liggen. Als alles meezit worden de eerste .Klatz Smart Bracelets in de lente van 2015 verscheept. Bekijk hieronder een trailer van de .Klatz, waarin alle mogelijkheden gedemonstreerd worden, inclusief de handset-modus.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).