Deze smartphone heeft 320GB aan opslagruimte

Deze smartphone heeft 320GB aan opslagruimte
Voor de mediajunk die nooit zonder opslagruimte wil zitten.

Het relatief onbekende Saygus heeft op de CES in Las Vegas een top notch smartphone geïntroduceerd. De V2 is uitgerust met een 5-inch 1080p-scherm, een 2,5 GHz Snapdragon-processor met 3GB RAM, een 21 megapixel camera aan de achterkant en een 13 megapixel cam aan de voorzijde. De V2 heeft ook twee Harman Kardon-speakertjes, evenals een vingerafdrukscanner.

Echt uniek is de totale opslagruimte van 320 GB. Althans, dat is de maximale opslagruimte. Standaard heeft ‘ie 64GB aan boord, dat kan worden aangevuld met twee micro SD-kaarten van 128 GB per stuk. Ook is de accu met een capaciteit van 3.500mAh aan de forse kant.

De specs zijn in theorie meer dan prima, maar het is nu aan Saygus om het waar te maken in de praktijk. Daar heeft het merk geen al te beste reputatie. In 2010 kondigde ze de VPhone aan, maar door vertragingen en gedoe rondom certificaten werd het toestel ernstig vertraagd, waardoor de hardware al was verouderd tegen de tijd dat het uitkwam. SayGus zegt de V2 deze lente mondiaal uit te brengen.

Deze smartphone heeft 320GB aan opslagruimte

Nog geen reacties

    • @Jantje_555: Waar slaat dat nou weer op? Het gaat niet eens over een cloud in dit bericht en als je iets in een cloud zet heb je juist wel internet (roaming in het buitenland) kosten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *