Smartphone met goede specificaties én hij is betaalbaar

Eindelijk weer een betaalbare telefoon
En vanaf vandaag te koop in Nederland!

De Honor 6X is een smartphone van het submerk Honor van het Chinese Huawei en dat merk staat bekend om zijn goede budgettelefoons.

De Honor 6X heeft een dubbele camera bestaat uit een camera van 12 megapixel en camera van 2 megapixel. De twee sensoren creëren samen een uniek diepte-effect waarmee je een contrast kunt aan brengen tussen verschillende objecten op de foto. De camera met de meeste megapixel maakt de foto, terwijl de andere camera voornamelijk zorgt voor het diepte-effect. Met deze telefoon kun je dus prachtige foto’s kunnen maken. Met de selfie camera van 8 megapixels kun je ook mooie selfies maken.

Het 5,5 inch lcd-scherm beschikt over een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De Honor 6X draait op Android 6.0 met de skin EmotionUI 4.1.

De telefoon beschikt over 3GB werkgeheugen en 32GB interne opslagruimte. De interne opslagruimte kun je gelukkig uitbreiden met een geheugenkaart, iets wat tegenwoordig niet altijd meer vanzelfsprekend is.

De Honor 6X heeft een lange batterijduur door de krachtige 3340 mAh batterij waarmee het apparaat is uitgerust. De batterij gaat ruim twee dagen mee met normaal gebruik en anderhalve dag bij zwaar gebruik. En dat is best handig, aangezien veel smartphones het na een volle dag al begeven. Je kunt met deze telefoon bijvoorbeeld 11,5 uur video’s kijken, 70 uur muziek luisteren of tot acht uur gamen. Honor is zelfs zo overtuigd van deze technologie dat er een patent op rust.

De Honor 6X is beschikbaar in goud, zilver en grijs. Wil je iets met meer kleur? Kijk dan naar deze roze Honor 8.

De nieuwe smartphone van Honor is te verkrijgen via het officiële Honor verkoopkanaal vMall.

Nog geen reacties

  1. Is dit een advertorial of neem je het persbericht van Honor klakkeloos over? 3300 mAh is niet weinig, maar betwijfel of de accuduur verdubbeld tov bv een S6 met 2600 mAh. De camera kwaliteit moet je ook maar afwachten. Neemt niet weg dat ik benieuwd ben naar de echte review van dit apparaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *