Deze smartphone heeft maar liefst 60x zoom!

Auteur: , Geen reacties
Vivo X30 met 60x zoom

Het gaat allemaal om de camera hiero.

Soms wil je een foto van iets of iemand maken maar het subject staat een beetje ver weg. Een gemiddelde smartphone kan dan gerust een beetje inzoomen om hetgeen je wilt fotograferen beter te kunnen zien. Maar soms wil je iemands atomische structuur fotograferen en dan is de Vivo X30 perfect voor je.

Vivo teaset al een tijdje de Vivo X30 maar nu is het duidelijk dat de smartphone niet slechts een mogelijk zacht geprijsde luxe Chinese midranger is, maar een toestel dat mogelijk een grote impact kan hebben op de industrie als geheel.

De onderstaande teaser, geplaatst op Weibo, focust zich volledig op de camera van het toestel. De onderstaande trailer (via Androideo) hanteert de slogan: “Zoom in, zoom nogmaals in. 60x super zoom, meer dan je kunt zien.”

En het is niet vreemd dat de camera dusdanig naar voren wordt geschoven, want tot dusver zijn er nog nauwelijks smartphones op de markt te vinden die in de buurt komen van die 60x zoom. De Huawei P30 Pro kan tot 50x zoomen terwijl de Oppo Reno 10x de stevige 60x haalt.

Beide genoemde toestellen halen dit met digitale zoom en het is nog niet bekend hoe de Vivo X30 die geadverteerde 60x gaat halen. Het is overigens wel aannemelijk dat het om digitale zoom gaat.

Hoewel er verder nog geen officiële informatie over het toestel bekend is, wijzen geruchten erop dat het om een 64MP, 8MP, 13MP +en 2MP quad-camera setup gaat. Over de prijs, releasedatum en regios van release is nog niets bekend.

Screen @Vivo (via Weibo)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).