Deze smartphone heeft nu ook een vingerafdrukscanner

Auteur: , 4 Reacties
En mooi dat ie is!

Hopelijk ontploft ie niet...

Het Chinese bedrijf Lenovo heeft een nieuwe smartphone gepresenteerd in China genaamd ZUK Edge.

De ZUK Edge heeft een screen met kleine gleufjes, waardoor 86,4 procent van het 5,5 inch scherm gebruikt kan worden. Het scherm heeft een 1080p resolutie en een Snapdragon 821 processor met 2.35 GHz.

De smartphone heeft of 4GB of 6GB aan RAM geheugen en 64GB aan intern geheugen.

Net zoals de nieuwe Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy Note 7 heeft de ZUK Edge een vingerafdruk scanner.

De vingerafdrukscanner zit onder het glazen scherm en heeft dus geen aparte knop zoals we gewend zijn. Op ontwerpen van de telefoon is nog wel een aparte home knop te vinden.

De ‘selfie’camera van de telefoon beschikt over 8 megapixels, de andere camera heeft 13 megapixels tot zijn beschikking.

De prijzen van de telefoon zijn nog niet vastgesteld, maar een telefoon met 4GB aan RAM geheugen zou $330 kosten en eentje met 6GB aan RAM geheugen kost $360.

Verder is er ook nog een speciale uitvoering van smartphone, de ZUK Edge L gift box. Deze kost $360 en heeft dezelfde specificaties als de 4GB RAM versie, maar je krijgt er speciaal ontworpen oordopjes bij en een telefoonhoesje gesigneerd door de Zuid-Koreaanse ster MinHo Lee.4 reacties

“Hopelijk ontploft ie niet…” Ik snap het niet..? Zal zeker aan mij liggen omdat ik geen apple humor heb…
@mstiic: Gaat idd nergens over …. Samsung heeft honderden type smartphones gemaakt en alleen de Note7 was een drama vwb de accu.
Nu in 1x is alles een gevaar.
Vreemd artikel.. Het echte nieuws is dus dat Lenovo als eerste met een vingerscanner achter het glas op de markt komt. Of had @bentev het liever als eerst bij de iPhone 8 gezien?
“De ZUK Edge heeft een screen met kleine gleufjes, waardoor 86,4 procent van het 5,5 inch scherm gebruikt kan worden.” Waarom zou niet heel het scherm gebruikt kunnen worden?

Je bedoelt waarschijnlijk: “De ZUK Edge heeft erg dunne randen rond zijn 5,5″ display, waardoor 86,4% van de voorkant bestaat uit het scherm.”
Ofwel: “Door de dunne randen rond het 5,5″ scherm is de screen-to-bezelratio 86,4%”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).