Deze smartphone hoeft slechts twee keer per week te laden

Doogee T6
Smartphoneverslaafden, unite!

Heb je last van een lege batterij voordat de zon al onder is? Dan is deze Dooge T6 echt wat voor jou. De telefoon heeft een flinke batterijcapaciteit van 6250mAh. Genoeg om zo’n 101 uurtjes mee te gaan bij normaal gebruik.

Dooge is een telefoonfabrikant die gespecialiseerd is in smartphones die flink lang kunnen teren op de batterij. De nieuwste telg in de familie is de T6. Het toestel draait op een MediaTek MT6735 chipset, heeft 2GB aan RAM geheugen en 16GB intern geheugen. De camera telt 8-megapixels achter en 2-MP voor.

De Chinese telefoonfabrikant brengt de telefoon in november op de markt. Een prijs en exacte datum is nog niet bekend.

Nog geen reacties

  1. Slaat nergens op …. Een moderne smartphone kan je ook 1 week mee doen als je alle snufjes eraf haalt en qua hardware in de middenmoot gaat zitten.
    Maar dat willen de mensen juist niet !!
    Zet een beetje Samsung in de Spaarstand en je kunt 3 dagen lang bereikbaar zijn, whatsappen en mailen ….

      • @rnej: Dat is precies wat ik bedoel !
        De accu capaciteit is MEGA tegenwoodig vergeleken met pak hem beet 6 jaar geleden.
        MAAR, we doen er ook hele andere dingen mee. Jij noemt Youtube bijv. en ja HD materiaal (en dat stream je al snel met 4G of Wifi) vreet cpu kracht en gebruikt ook je scherm –> vreet accu !

        Mijn betoog was, dat als je dus nu anno 2016 (bijna) een middenmoot toestel maakt met oude hardware en enorme accu capaciteit dan is het niet raar dan je dan maar 2x per week maar hoeft te laden.

        Maar geloof me, je red het niet met 2x laden in die week als je ieder dag 1 uur Youtube doet en verder de reguliere zaken doet. Ik denk dat je dan als minstens 4x zal laden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *