Deze smartphone is wel gemaakt om te buigen

Portal-Wearable
Deze nogal log uitziende smartphone is tevens een wearable, en kun je alle kanten op buigen zonder schade aan te brengen.

Eerlijk is eerlijk, toen we de Portal voor het eerst zagen, twijfelden we of het hier niet om een grap ging. Op het eerste gezicht ziet deze wearable er namelijk uit als een normale telefoon, die met een leren bandje aan je arm bevestigd zit. In werkelijkheid is dit ook zo, maar wat slimme innovaties maken de Portal toch de moeite waard.

Flexibel
Deze phablet heeft namelijk een flexibel scherm, dat je heen en weer kunt buigen, en dat dus ook gemakkelijk rond je pols gebogen kan worden. Door de Portal in een speciale case te schuiven waar twee bandjes aan bevestigd zitten, creëer je in een handomdraai een wearable, die er met het 6-inch scherm misschien wat plomp uitziet, maar wel tegen een stootje kan.

Portal-wearable

Zo is de Portal waterproof (in onderstaande video zien we er zelfs iemand mee zwemmen) en kan het niet barsten of krassen. Een speciaal, flexibele Kevlarlaag moet daar voor zorgen. Arubixs, het bedrijf achter de buigbare telefoon, zegt dat er 2GB aan RAM, 64GB geheugen, vier camera’s en een 3,200 mAh batterij inzitten. De Portal draait op een speciale versie van Android.

Indiegogo
Onderstaande video laat het idee van de Portal zien, en hoewel het voor een select publiek misschien een must-buy is, blijven wij ons afvragen of het hier niet om een goed uitgewerkte grap gaat. De Indiegogo campagne is in ieder geval van start gegaan, en hoopt in een maand tijd 300.000 dollar op te halen.

[gv data=”bFQl-PiTJSg”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *