Deze smartphone heeft nu ook Android 7

De OnePlus 3 krijgt een update naar Android 7
En je raadt nooit welke smartphone!

In november beloofde het Chinese bedrijf OnePlus dat Android 7 (Nougat) naar de OnePlus 3 en OnePlus 3T zou komen in december. Men beloofde ook dat de software update nog voor het einde van het jaar zou komen en het ziet er naar uit dat het bedrijf zich aan zijn woord heeft gehouden.

In een aantal tweets van medeoprichter Carl Pei werd duidelijk dat de update op Oudjaarsdag geleidelijk aan beschikbaar zou zijn. Natuurlijk kan niet iedereen tegelijk zijn telefoon updaten, maar wat is er nou beter om het nieuwe jaar te beginnen met nieuwe software op je telefoon?

Op een aantal fora kun je lezen wat er zoal verandert voor OnePlus 3 en OnePlus 3T gebruikers. De skin waarop Nougat gaat werken heet overingens OxygenOS 4.0. Er zijn wat veranderingen in het notificatie design, er is een nieuw instellingen menu en multi-window view.

De OnePlus 3 is niet het eerste toestel dat over Android 7 beschikt. LG presenteerde in september al de V10 met Android 7.
Overigens krijgt de Samsung Galaxy S7 ook snel een update naar Android 7.

Nog geen reacties

  1. Met al die dt-fouten kan ik nog leven, maar foutieve informatie kan echt niet… Mijn Nexus heeft ook al een hele tijd geleden Android 7 gekregen, en ondertussen al 7.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *