Deze smartwatch is voor $15.000 van jou

Gear S2 diamant
En voor de duidelijkheid: voor die prijs heb je er één en niet alle vier. De S2 die Samsung samen met juwelier de Grisogono maakte bevat 127 witte en zwarte diamanten per horloge.

De flitsende, maar des ondanks niet héél protserige diamanten versie van de S2 werd al een tijdje terug aangekondigd, op de Baselworld Trade show om precies te zijn, maar pas nu is bekend hoeveel je er voor moet dokken. $15.000 euro dus, en dan zijn alle 127 diamanten voor jou. En laten we eerlijk zijn: als je zo veel diamanten gaat kopen, wat kan dan een betere plaats zijn om ze te stoppen dan in je smartwatch? Iets om over na te denken.

Naast de diamanten is er nog een roségouden bezel en een bandje van Galuchat, oftewel leer gemaakt van roggen met de kenmerkende parelachtige huidpapillen (nee, dat zijn dus geen diamanten die je op die band ziet).

De specs zijn natuurlijk gewoon hetzelfde als bij het origineel.

Nou, vooruit. Een Exynos 3250 chipset, 512 MB RAM, 4GB opslag, Bluetooth en NFC, en niet te vergeten een 1,2-inch 360×360 Super AMOLED touchscreen en 250 mAh batterij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *