Deze smartwatch ontwerp en bouw je helemaal zelf

Maak je eigen wearable
De Kickstarter-projecten worden steeds creatiever. Een van de nieuwste projecten op de website maakt het mogelijk om je eigen smartwatch in elkaar te zetten.

Het project, genaamd TinyScreen, zorgt er met een klein oled-scherm voor dat je je eigen wearable in elkaar kan knutselen. Daarnaast zijn er ook extensies beschikbaar. Het TinyScreen laat je gegevens zien die van het TinyDuino-board komen. Het kleine schermpje heeft een resolutie van 96×64 pixels en middels een 3d-ontwerp heb je binnen no-time je eigen, unieke wearable gecreëerd.

Daarnaast biedt het bedrijf ook extensies aan, zoals een joystick, zodat het mogelijk is om games te spelen op je wearable. Naast de joystick zijn er nog veel meer mogelijkheden, die allemaal beschreven worden op de projectpagina. Ook is het mogelijk om via breakout boards externe hardware aan te sluiten.

Het TinyScreen-project heeft zijn doel van 15.000 dollar gehaald, terwijl geïnteresseerden het project nog een maand kunnen backen. Early adopters kunnen het schermpje vanaf januari op de deurmat verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *