Deze Snap-camera schiet en print foto’s waar je bij staat

Auteur: , 3 Reacties
Polaroid Snap

De nieuwe Snap camera van Polaroid is een klein en grappig cameraatje. Doordat de camera beschikt over verschillende functies en je het resultaat direct kunt printen maakt het de Snap mini-camera een leuk hebbedingetje.

De Snap is zo compact als die eruit ziet en beschikt over een aantal simpele zaken. Zo telt de camera 10-megapixels en bestaat de behuizing uit plastic. Aan de zijkant tref je een ingang aan voor een MicroSD kaartje om foto’s op te slaan en een Micro USB ingang om het cameraatje op te laden. De camera beschikt over een timer en kun je naast gewone foto’s ook plaatjes schieten in sephia of zwart/wit. Het is ook mogelijk om een statief(je) aan te sluiten aan de onderkant van de Snap.

Polaroid is van plan om de Snap-camera aan het einde van dit jaar aan de consument te brengen voor een prijs van zo’n 100 dollar.3 reacties

Lijkt mij kansloos.
Consumenten delen hun foto’s via sociale media. En dat kan deze camera niet.
@arnold_jansma: valt idd veel voor te zeggen, maar aan de andere kant polaroid is natuurlijk zeer retro bezig wat ik wel kan waarderen .
http://images.indiegogo.com/file_attachments/318877/files/20140120053517-onestep.jpg?1390224917

En wat te bedenken van deze geniale film :)
Vanaf 1:44 het overbekende.
https://www.youtube.com/watch?v=zokq771Det4
Als de camera niet meer dan 100 euro hoeft te kosten, dan kun je er van uitgaan dat de kostprijs voor de inkt refill astronomisch zal zijn

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).