‘Deze spin-offs komen er na einde van Game of Thrones’

'Deze spin-offs komen er na einde van Game of Thrones'
Is er leven na Game of Thrones?

Het is goed om tijdig een einde aan een serie te maken. Op het hoogtepunt stoppen is wat dat betreft ideaal voor de kijker. In het begin moeilijk te accepteren, omdat je eigenlijk meer wil zien. Maar het voorkomt dat de serie een reputatie krijgt als langdradig en saai. Breaking Bad stopte dat wat betreft nipt op tijd, terwijl The Walking Dead nog steeds te zien is en waar veel kijkers inmiddels zijn afgehaakt.

Het huidige seizoen Game of Thrones is het laatste seizoen. Best zonde, commercieel gezien, omdat GoT ongelofelijk populair is. Voor fans zal het ook even slikken zijn als er straks de laatste aflevering is uitgezonden. Gelukkig hoeft men zich geen zorgen te gaan maken. Ja, er is leven na Game of Thrones in vorm van spin-offs.

Er zijn nog drie afleveringen te gaan en dan is Game of Thrones afgelopen. Volgens een blogpost van schrijver George R.R. Martin werkt HBO echter aan drie spin-offs van de serie die verder gaan in de wereld van Westeros waar Game of Thrones stopt. Het is zeker dat er iets staat te gebeuren, want HBO zou zelfs al groen licht hebben gegeven voor het schieten van een pilot van één van de spin-offs. Dit verhaal zou zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones moeten gaan afspelen. Deze zomer moeten de opnames van start gaan.

Of de twee andere spin-offs er ook gaan komen is nog afwachten. Het lijkt in elk geval zeker dat er tenminste één nieuwe serie gaat komen en dat is toch goed nieuws voor fans van Game of Thrones.

Lees ook: Game of Thrones: ben jij klaar voor aflevering 4? [trailer]

Eén reactie

  1. Blijft bizar dat de populairste serie aller tijden zo’n abrupt “einde” krijgt deze laatste 2 seasons.
    De Spin off(s) kan maar beter heel goed zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *