Deze Star Wars pennen wil je hebben


Een pennetje van meer dan €1000? The Force is strong with this one.

In een recordtijd leverde de zevende Star Wars-film een miljard dollar op in de bioscopen. Ook buiten de filmtheaters om wordt er – met meer of minder succes – aardig wat geld verdiend aan the galaxy far, far away.

Zelfs in de kantoorboekhandel pikken ze een graantje mee van het succes van de strijd om de goede en de slechte kant van The Force. De bekende accessoiremaker S.T. Dupont – ja ook van die dure aanstekers – biedt twee pennen aan voor ruim €1.300.

Ook op je bureau kun je daarmee je kant laten zien door er een bijzondere pen en pennenhouder op te plaatsen. De een is een X-Wing en de ander een Tie Fighter.

De X-Wing is van Palladium en wordt gemaakt in een oplage van slechts 1.977 stuks, wat de prijs dan wel weer enigszins verklaart. Ook van de Tie Fighter worden er slechts 1.977 gemaakt. Het materiaal waarvan de dark side gebruikmaakt is gematteerd, waardoor minder goed te zien is dat hij van duur metaal is gemaakt.

Mocht €1.326,45 nou teveel voor je zijn, dan is er ok nog de Click-lijn van pennenmerk Cross. Die kun je al voor een paar tientjes terecht, maar dan moet je het doen met een plaatje van C3-PO, Darth Vader of een Stormtrooper.

3 reacties

  1. al kreeg ik hem gratis dan zou ik em nog niet willen. heel die hype rond star wars, waarom? ik vindt er persoonlijk geen hol aan, en ben ook niet van plan ooit naar die films te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *