Deze Star Wars tafel is gemaakt van 28.000 punaises

Auteur: , Geen reacties
Deze Star Wars tafel is gemaakt van 28.000 punaises

Wow!

Hierbij is de vergadering geopend. Hoe gaaf zou het zijn als je zo’n conferentietafel in de vergaderruimte had, in plaats van de saaie tafel die er normaal gesproken staat. Heel goed voor de concentratie zou het niet zijn, want je ogen zijn waarschijnlijk gericht op het kunstwerk dat is verwerkt in de tafel.

Viking is een internationaal bedrijf dat kantoorspullen verkoopt. Medewerkers van het bedrijf hebben zelf deze Star Wars tafel gemaakt. De tafel beschikt over 28.800 punaises en zo werd een trooper uit Star Wars geprojecteerd. De medewerkers zijn 39 uur bezig geweest met het project. Er kwam geen robot aan te pas. Dit is puur handwerk en dat maakt de creatie erg indrukwekkend.

De stormtrooper wordt beschermd door een glazen plaat, zodat alle punaises op de plek blijven zitten. Een video dat laat zien hoe het project tot stand is gekomen kun je hieronder bekijken. Voor de liefhebbers, Viking gebruikte 12.859 zwarte, 9.865 witte, 2.680 blauwe, 1.225 groene, 1.156 gele en 1.015 rode punaises.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).