Deze strijkbare lapjes houden je telefoon altijd schoon

Deze strijkbare lapjes houden je telefoon altijd schoon
Je hebt vast wel eens de lens van je camera of de display van je smartphone schoon willen maken met je trui. Helaas wordt het daar vaak niet beter van.

Nu kan je natuurlijk altijd een schoonmaakdoekje bij je dragen, maar dat is ook weer iets wat je snel vergeet mee te nemen. Dankzij deze Micro Fiber Lens Cleanse Patches hoef je nooit meer de onderkant van je sweater te gebruiken om je smartphone mee schoon te maken.

Het is een eenvoudige oplossing, die je als het goed is nooit kan vergeten, aangezien je ze aan de binnenkant van je kleding bevestigd. Je kan de patches namelijk met een strijkbout aan de binnenkant van je kleding vastmaken. Een voordeel is dat ze er ook nog eens hip uitzien, waardoor niemand zich ervan bewust is dat het niet hoort. Op deze manier hoef je je dus nooit zorgen te maken om een vieze lens of dat je je smartphone juist beschadigd in plaats van schoonmaakt.

Elk pakje bestaat uit drie strijkbare patches in verschillende vormen, zodat je er ook andere objecten mee schoon kunt maken zoals brillenglazen bijvoorbeeld. Je kunt hier een setje van deze patches bestellen voor ongeveer 10 euro.

Deze strijkbare lapjes houden je telefoon altijd schoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *